OM

MASTRUP, MØLLER & RASMUSSEN

DK´S FRÆKKESTE AKUSTISKE ACT

MASTRUP, MØLLER & RASMUSSEN


Vi har alle været udsat for lidt af hvert musikalsk. Det kan både mærkes og høres, når de entrerer en scene.

 

Sammen har vi mange års erfaring fra alle former for forskellige musik konstellationer og kombineret har de mere end 2000 live-koncerter på deres CV - lige fra pop, rock, jazz, soul, funk, blues, folkemusik etc.

 

Vi har alle gang i forskellige projekter, men mangler et fristed. Et sted hvor ikke alle ting er planlagt ned i detaljen, og hvor der er plads til spas og løjer. Et sted hvor produktionen ikke står i vejen for det uforudsete.

Et lille set up, hvor musikken og friheden er i højsædet.


Ideen med Mastrup, Møller & Rasmussen, er at lave projekter med kunstnere som har noget på hjertet, 

hvor kvaliteten er i højsædet.

 

Vi belyser de enkelte kunstneres bidrag til den danske sangskat, og giver deres musikalske bud på disse kunstneres musik.

 

Så hvis man ikke lige har råd til de originale kunstnere, og gerne vil have et frisk bud på deres musik, ja hvorfor så ikke booke Mastrup, Møller & Rasmussen?


Efterhånden som vi belyser de forskellige kunstnere, vil det være muligt at købe en aften med den kunstner man godt kunne tænke sig - eller en aften med blandede kunstnere.

 

Se under shows, hvad du foreløbigt kan booke…


Følg med på Facebook, og se hvor vi spiller næste gang.

Johnny Mastrup (1971) vokal og akustisk guitar.

 

Sanger, Musikere og Entertainer gennem mere end 35 år. Har aldrig misset et job - The show must go on. En rigtig arbejdsmand. Håndværkeren der aldrig giver op, og aldrig tager sit publikum for givet. Giver sig selv fuldt ud, hver gang han går på scenen.

 

Med sin alsidige stemme og personlige feeling, er han den fødte fortolker. Med sjældent oplevet nærvær, personlige fraseringer og timing, lægger han en altid bevægende vokal og guitar.

 

Gennem de seneste 35 år har han spillet over 1000 livejobs med diverse bands.

Bjørn Møller (1979), guitar, kor og musikalsk arrangør.

 

Bjørn er bandets pedantiske musiknørd, som mestrer både guitar, klaver og ukulele på utroligt højt plan. Som bandets musikteoretiske talent, har han kapelmesterrollen.

Han tilføjer med sit stilsikre og facetterede guitarspil et enestående stjernestøv til hele lydsiden. Han optræder desuden under eget navn med sin egen musik, og arbejder til daglig som musiklærer. Han har spillet i bands og orkestre, der genremæssigt spænder over alt fra jazz til pop, rock, og hip hop.

 

Kim Rasmussen, (1959) trommer og percussion.

 

Kim er projektets karismatiske trommeslager, og med sit legende beat skaber han det rytmiske fundament for hele den musikalske del af showet. Kim spillede sit første job som 10-årig og har siden spillet med et hav af kunstnere som f.eks. Fair Play og Havanna. Kim er desuden professionel filmklipper, og har blandt andet klippet programmer som Sporløs og Cirkusrevyen.


Johnny Mastrup
Bjørn Møller
Kim Rasmussen

KONTAKT

 Ved booking, priser, spørgsmål, teknik eller PR Materiale, kontakt venligst;

Johnny Mastrup på Mobil +45 22 16 06 23 - Skriv via dette messenger link - Klik her

eller på mail.: booking@johnnynielsen.comDenne hjemmeside benytter cookies. Ved at klikke på 'Acceptér' godkender du vores brug af cookies.

Godkend