OM

johnny mastrup (1971) - vokal & guitar


 

Sanger, Musiker og Entertainer gennem mere end 35 år. Har aldrig misset et job - The show must go on. En rigtig arbejdsmand. Håndværkeren der aldrig giver op, og aldrig tager sit publikum for givet. Giver sig selv fuldt ud, hver gang han går på scenen.

 

Med sin alsidige stemme og personlige feeling, er han den fødte fortolker. Med sjældent oplevet nærvær, personlige fraseringer og timing, lægger han en altid bevægende vokal og guitar.

 

Gennem de seneste 35 år har han spillet over 1000 livejobs med diverse bands.

Johnny Mastrup

bjørn s. h. møller (1979) - guitar & kor 
Bandets pedantiske musiknørd, som mestrer både guitar, klaver og ukulele på utroligt højt plan. Som bandets musikteoretiske talent, har han kapelmesterrollen.

Han tilføjer med sit stilsikre og facetterede guitarspil et enestående stjernestøv til hele lydsiden. Han optræder desuden under eget navn med sin egen musik, og arbejder til daglig som musiklærer. Han har spillet i bands og orkestre, der genremæssigt spænder over alt fra jazz til pop, rock, og hip hop.

 

Bjørn Møller

kim rasmussen (1959) - trommer 

Projektets karismatiske trommeslager, og med sit legende beat skaber han det rytmiske fundament for hele den musikalske del af showet. Kim spillede sit første job som 10-årig og har siden spillet med et hav af kunstnere som f.eks. Fair Play og Havanna. Kim er desuden professionel filmklipper, og har blandt andet klippet programmer som Sporløs og Cirkusrevyen.


Kim Rasmussen

mastrup, møller & rasmussen


Vi har spillet sammen siden 2010. I de forgangne år har der været medlemmer der er kommet og gået, men Mastrup, Møller og Rasmussen har hængt sammen som nikotintyggegummi på en ølflaske. Vi har spillet meget forskelligt musik, men Johnny Madsen har den rette blanding af galskab og skønhed til os. Vi tre lyder simpelt hen bedst når vi spiller Johnny Madsens sange.


Vi har efterhånden været godt rundt i Danmark, med 25 - 50 koncerter om året, så vi har masser af liverutine og leverer altid et personligt og professionelt show, hvor der er glade gæster og godt salg i baren.


Nedenunder kan du lytte til nogle af alle de projekter vi har lavet sammen gennem de sidste mange år. Husk at vi er spillemænd, så nogle af tingene kan vi stadig lokkes til at lave :)  


Se & lyt f.eks til vores blandede Akustiske Promo video